Contact

Comenzi Online NON-STOP
Comenzi Telefonice L-V orele 10:00-20:00
Comenzi 0728.606.444
scrieţi-ne

Noutati

arr3Returnarea produselorReturnarea produselor Conform ordonantei  130/ 2000, clientul are dreptul sa notifice in scris ... arr3Metode de LivrareLivrare Livrarea se poate face in mai multe feluri: 1. Prin COURIER RAPID - veti primi comanda... arr3Termeni si conditiiPrin utilizarea site-ului parfumeriaieftina.ro fie in calitate de Utilizator inregistrat fie ca...

Cel mai vandutReturnarea produselor

Returnarea produselor

Conform ordonantei  130/ 2000, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Legislatia in vigoare se aplica doar clientilor persoane fizice.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile de curierat rapid (Fan Courier), in termen de 10 zile lucratoare de la notificarea trimisa catre parfumeriaieftina.ro
Dumneavoastra alegeti daca folositi valoarea returnata pentru a comanda alte produse sau daca doriti sa primiti banii inapoi.
Contravaloarea produselor comandate va fi returnata in termen de 14 de zile de la data notificarii, fara a include taxele de transport.

Intrucat Ordonanta 130/ 2000 nu specifica in mod concret daca consumatorul are dreptul sau nu de a utiliza produsul in acest timp,parfumeriaieftina.ro impune anumite reguli legate de acceptarea produselor la retur. In functie de starea produsului returnat,parfumeriaieftina.ro isi rezerva dreptul de a percepe anumite penalitati.

Pentru a putea returna un produs achizitionat de la www.parfumeriaieftina.ro, produsul trebuie sa fie trimis in ambalajul original si insotit de toate accesoriile . Nu sunt acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri etc sau numere seriale sterse sau modificate.

Puteti refuza primirea coletului in urmatoarele conditii:
• Livrare gresita – produsele livrate sunt altele decat cele comandate;
• Cantitatea produselor livrate difera de cantitatea comandata;
• Coletele/ produsele livrate sunt deteriorate.

Puteti solicita returnarea produselor in urmatoarele cazuri:

• Produsul comandat nu corespunde cu specificatiile de pe site.
• Produsul nu este functional - Dead on Arrival - solicitarea facandu-se in termen de 24 de ore de la receptia coletelor de catre client.

In oricare dintre cazurile de mai sus, coletul va putea fi returnat catre www.parfumeriaieftina.ro fara nici un cost suplimentar.


Eventualele probleme cu privire la integritatea si/sau continutul coletului trebuie facute la momentul receptionarii lui. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte nu vor putea fi luate in considerare.

Returnare produs

Pe www.parfumeriaieftina.ro aveti posibilitatea sa returnati produsele achizitionate la distante in termen de 14 zile de cand intrati in posesia fizica a lor, fara sa precizati cauza sau motivul inapoierii produsului, conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014. Acesta poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat, inclusiv ambalajul. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica numai pentru produsele comandate online si livrate prin curier sau posta.

Returul produselor se supune Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Procedura de retur presupune urmatorii pasi:

  • cumparatorul va trimite la comenzi@parfumeriaieftina,.ro o cerere cu subiectul "cerere de retur" in care informeaza comerciantul cu privire la solicitarea de retragere din contact si in care se vor specifica datele cumparatorului, adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului, numarul comenzii, un cont IBAN in RON pentru returnarea sumei aferente produsului/ produselor;

  • in maxim 48 de ore cumparatorul va primi un e-mail pentru a confirma procedura de retur, in cazul in care cererea indeplineste conditiile obligatorii de aplicare pentru produsele achizitionate;

  • costurile returnarii coletului vor fi suportate de catre cumparator. Coletul va contine produsul/produsele si documentele care l-au insotit iar returnarea lui se va face prin aceeasi metoda prin care a fost livrat (livrare prin curier rapid), expeditiile retur prin Posta Romana nefiind acceptate;

  • dupa sosirea produselor in locatie, personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur;

  • rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului prin e-mail in maxim 48 de ore de la primirea produsului/produselor, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate daca este cazul in procesul de retur produse;

  • rambursarea contravalorii se va face prin transfer bancar, in cel mult 14 de zile de la data la care comerciantul este informat cu privire la decizia cumparatorului de a se retrage din contract. Comerciantul poate amana rambursarea contravalorii pana la data la care isi primeste inapoi bunurile vandute.

Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare a procedurii de retur si presupun inlocuirea acestora, vanzatorul le va inlocui cu unele noi din modelul specificat in comanda initiala a cumparatorului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs din aceeasi categorie de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.


Eventualele probleme cu privire la integritatea si/sau continutul coletului trebuie facute la momentul receptionarii lui. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte nu vor putea fi luate in considerare.

 

ZjNmMm