Contact

Comenzi Online NON-STOP
Comenzi Telefonice L-V orele 10:00-20:00
Comenzi 0728.606.444
scrieţi-ne

Noutati

arr3Returnarea produselorReturnarea produselor Conform ordonantei  130/ 2000, clientul are dreptul sa notifice in scris ... arr3Metode de LivrareLivrare Livrarea se poate face in mai multe feluri: 1. Prin COURIER RAPID - veti primi comanda... arr3Termeni si conditiiPrin utilizarea site-ului parfumeriaieftina.ro fie in calitate de Utilizator inregistrat fie ca...

Cel mai vandutTermeni si conditii

Prin utilizarea site-ului parfumeriaieftina.ro fie in calitate de Utilizator inregistrat fie ca vizitator neinregistrat, sunteti de acord sa respectati atat termenele si conditiile de utilizare, denumite in continuare “CONDITIILE” fara modificare, cat si legile relevante aplicabile. 

Intelegeti ca toate informatiile la care aveti acces ca urmare a utilizarii site-ului parfumeriaieftina.ro sunt in responsabilitatea tertilor de la care acestea au provenit initial. Toate aceste informatii vor fi denumite in continuare “CONTINUT”. 

Site-ul parfumeriaieftina.ro este un magazin virtual care pune in piata in scopul satisfacerii unor necesitati ale consumatorilor, contra cost sau gratuit, produse si/sau servicii fara a garanta disponibilitatea acestora oricand si in orice tara. Toate aceste produse si/sau servicii vor fi denumite in continuare “SERVICII”. 

Nu garantam ca “SERVICIILE” oferite de parfumeriaieftina.ro va vor satisface cerintele prin urmare in situatia in care nu sunteti de accord cu aceste “CONDITII” va rugam respectuos sa nu mai utilizati acest site in orice moment fara a notifica parfumeriaieftina.ro de aceasta decizie. 

1.2. Continutul si Utilizarea

parfumeriaieftina.ro incearca in permanenta sa verifice conformitatea si actualitatea „CONTINUTULUI”, dar datorita faptului ca cea mai mare parte a informatiilor provine de la terti (sursa informatiilor aparute este indicata in masura in care acest lucru este posibil) consideram ca orice produse, servicii, suport sau informatii din sau la care se face referire in acest site pot fi ’expirate’ sau pot contine inadvertente motiv pentru care parfumeriaieftina.ro refuza orice obligatie sau responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni in continutul site-ului. 

Nimic din ceea ce este spus de nici o persoana in domeniul vanzarii sau serviciului clienti din partea parfumeriaieftina.ro nu trebuie inteles ca o schimbare a „CONDITIILOR” sau ca o reprezentare autorizata legala, prin urmare parfumeriaieftina.ro nu ofera garantie pentru exactitatea nici unei alte declaratii. 

Sunteti de acord ca parfumeriaieftina.ro nu isi asuma obligatia de a actualiza informatia din site si isi rezerva dreptul de a limita accesul la „CONTINUT” fara a face o notificare prealabila. 

1.3. Accesul

Pentru a avea acces la „SERVICII” si in vederea acceptarii dvs. ca Utilizator este posibil sa vi se solicite anumite informatii (ca de exemplu numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, detalii de contact si alte detalii personale). Sunteti de acord ca toate detaliile pe care le oferiti sa fie si sa ramana actuale, adevarate si complete in caz contrar parfumeriaieftina.ro isi rezerva dreptul de a anula si sterge inregistrarea dumneavoastra.

Prin introducerea datelor in pagina "Înregistrarea unui nou client"sunteti de acord ca prelucrarea acestora este necesara atat pentru personalizarea vizitei in acest site cat si pentru a permite realizarea facturilor si/sau contractelor in situatia in care ati confirmat si finalizat deja comanda dorita. 

Sunteti de acord sa beneficiati de „SERVICIILE” oferite  de parfumeriaieftina.ro doar pentru scopul permis de „CONDITII” si respectand toate legile relevante aplicabile si va obligati sa nu va implicati in nici un fel de activitate care ar impiedica functionalitateaparfumeriaieftina.ro

Orice decizie bazata pe datele cuprinse în „CONTINUTUL” site-ului (sau continutul contului de Utilizator) sunt responsabilitatea dvs. unica si recunoasteti ca parfumeriaieftina.ro nu isi asuma nici un fel de obligatie fata de dvs. sau fata de o terta parte in situatia aparitiei oricarui tip de prejudicii. 

1.4. Securitatea datelor

Intelegeti necesitatea mentinerii confidentialitatii parolei si a denumirii contului, a identitatii si a altor detalii oferite (daca exista) si va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile realizate in vedera administrarii contului de Utilizator. 
Sunteti de acord sa accesati „SERVICIILE” doar prin interfata oferita de parfumeriaieftina.ro, orice acces neautorizat sau alta modalitate de încalcare a securitatii trebuie anuntata imediat la adresa de email comenzi@parfumeriaieftina.ro
parfumeriaieftina.ro recunoaste ca este foarte importanta securitatea datelor insa nu se va face responsabila pentru nici o dauna, pierdere, stergere, indepartare sau eroare, fie din cauza unui virus informatic (virus care poate infecta computerul dvs. sau alta proprietate prin intermediul accesului dvs. la aceasta), acces neautorizat sau alta modalitate. Deasemenea parfumeriaieftina.ro nu garanteaza ca acest site sau serverul care il face disponibil nu are virusuri sau alte componente periculoase, ca „SERVICIILE” disponibile in site sau alte interactiuni ale Utilizatorului cu site-ul vor fi disponibile în mod constant, fara intreruperi, sigure sau lipsite de erori. 

Sunteti de accord si intelegeti ca trebuie sa respectati dreptul de autor pentru intreg “CONTINUTUL” si recunoasteti caparfumeriaieftina.ro nu are obligatia de a face acest lucru in numele dvs. 


Definitii

Utilizare = accesare, cautare sau descarcarea oricarei parti a site-ului sau a continutului sau, sau orice alta utilizare a acestui site si a continutului sau. 

Informatii = informatiile pot fi de tip fisier, text, sunet sau imagine. 

Terti = comercianti activi (producatori, distribuitori, etc) ale caror produse se gasesc spre comercializare in magazinul virtualparfumeriaieftina.ro .

Preturile sunt exprimate in LEI si au pret final. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli de tipar.Fotografiile prezentate nu creeaza obligatii contractuale.Drepturile asupra altor marci folosite sunt rezervate proprietarilor.Produse destinate vanzarii cu amanuntul , valabile in limita stocului disponibil .

 

ZTBkM2Y4MW